'Que maca és Pineda', lema del concurs de contes escolars d'enguany

El termini per a presentar originals finalitza el 28 de març i els guanyadors es donaran a conèixer el dia de Sant Jordi

La regidoria d'Educació ha convocat el concurs literari 'Que maca és Pineda' entre els escolars dels centres locals. Els treballs hauran d'estar emmarcats en la nostra població i es tindrà en compte els valors vinculats al respecte a la natura, al patrimoni local i a la convivència entre veïns. Es valorarà l'originalitat, la coherència del guió i l'adaptabilitat de la proposta.

Els treballs s'han de fer arribar a les biblioteques de Pineda o Poblenou abans del 28 de març. També es poden enviar via correu ordinari.

Els primer premi consisteix en un bateig de catamarà i sortida en caiac per al guanyador i la seva família, el segon una sortida en caiac pel guardonat i la seva família. Ambdues activitats es realitzaran a la Base Nàutica de Pineda de Mar.

En la fotografia apareixen els escolars guanyadors de l'any passat, en aquella edició el concurs es basava en el relat d'accions cíviques.

A peu de notícia adjuntem arxiu ampliant el contingut de les bases.