Arriba la 15a edició del Carnaval de l'Alt Maresme

Més de 50 comparses participaran a la rua que enguany espera rècord de participació

El Carnaval de l'Alt Maresme arriba dissabte a la seva 15ena edició, i podria tenir un rècord de participació. Aquest any la Rua, que sortirà de Poblenou i acabarà a Calella, comptarà amb 2400 persones disfressades, que formaran part de les 50 comparses i grups  que s'han inscrit.
La Rua està organitzada per la Comissió del Carnaval de l'Alt Maresme i compta amb un pressupost de 22.000€, que financen conjuntament els Ajuntaments de Pineda i Calella. La quantia dels premis fa que vinguin comparses destacades i de molta qualitat d'arreu de Catalunya. En total es donen 12.000 euros a les comparses, repartits en diversos premis: el primer és de 2700 €, el segon és de 1500€ i el tercer premi de 1050 €.
El president de la Comissió del Carnaval de l'Alt Maresme, Pere Moragues, i Xavier Batlle, de l'organització, han dit que les comparses ofereixen un gran espectacle i han animat a assisitir-hi.
Per segon any es farà un concurs de curtmetratges en què també hi ha premis atractius. La rua sortirà aquest dissabte a les 7 de la tarda, de  l'Avinguda Mediterrani, seguirà per Av. Hispanitat per entrar després al terme de Calella, pel carrer Església i Indústria. La previsió és que el ball de fi de festa i el lliurament  de premis comenci a les 11 de la nit, a la Fàbrica Llobet.