La UOC dóna informació als seus usuaris a través del Punt de Suport que té a Pineda de Mar

Durant la sessió informativa es va destacar la importància de l’avaluació contínua com a instrument

El Punt de Suport de que la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) té instal·lat a Pineda de Mar va celebrar dilluns a la tarda la primera sessió informativa adreçada a persones que volen continuar el seu itinerari professional realitzant estudis a través d’aquesta universitat. Durant la sessió es va fer un repàs sobre la metodologia que segueix la UOC pel que fa als diferents estudis que ofereix com ara: Graus i Màsters universitaris, adaptats a l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior, diplomatures, enginyeries i llicenciatures i cursos d’extensió universitària com l'@teneu universitari (la possibilitat de matricular assignatures soltes sense requisits d’accés)...
 
Durant l’acte es va destacar la importància de l’avaluació contínua com a instrument per a superar amb èxit els estudis en aquesta universitat. A la vegada que es va informar sobre els passos i procediments necessaris per a poder formalitzar l’accés i matrícula a través de la secretaria virtual de la UOC. També es va destacar la incorporació de totes les actuals carreres universitàries al procés d’homologació dels estudis a l’Espai Europeu (Pla Bolonya).
 
Per a més informació els interessats poden dirigir-se al Punt de Suport que la UOC té a Pineda de Mar, al Centre Innova, carrer Torres Quevedo, 16, o a través del correu electrònic pspineda@uoc.edu.