Internet aplicat a la recerca de feina

El Centre Innova engega la setmana vinent un curs de recerca de feina 2.0 i un curs d'iniciació digital

Si estàs buscant feina i vols aprofitar l'ordinador, internet i les xarxes socials, el Centre Innova de Pineda ofereix a partir de la setmana que ve un taller d'iniciació digital per aprendre a utilitzar l'ordinador i internet, i un taller, més avançat, per conèixer els portals 2.0 que hi ha a la xarxa per ajudar en la recerca de feina.
El taller d'iniciació digital, per aprendre a utilitzar l'ordinador,  té 20 hores de durada i es farà els dies 11,13,18 21 i 25 de març, de 9 del matí a 12 del migdia.

El taller per recerca de feina per internet i xarxes socials té nou hores de durada i s'allargarà a tres sessions de tres hores al Centre Innova, els dies 10, 12 i 17 de març,  de 9 del matí a 12 del migdia.
El taller ofereix tres mòduls de formació per la recerca de feina: xarxes socials, portals 2.0 i aplicacions de mòbil específiques per trobar feina.

Per participar als tallers cal estar inscrit a la borsa de treball del Servei Local d'Ocupació del Centre Innova de l'Ajuntament. Per informació i inscripcions podeu dirigir-vos al Centre Innova (c/ Torres Quevedo, 16), al telèfon 93 767 15 60 (ext 801) o bé a l'adreça de correu electrònic: innova@pinedademar.org