Cap de setmana de carnaval a Pineda

La tradicional rua del diumenge al matí compartirà protagonisme amb les festes que es faran a Les Creus, El Carme i Poblenou

Diumenge se celebrarà la Rua de Carnaval de Pineda amb la participació de 14 comparses. El seguici iniciarà el seu recorregut al Passeig Marítim amb la concentració de carrosses i comparses i seguirà per l'Avinguda Montserrat, c/Barcelona, c/Comtal, c/Arpellas, Plaça Orient, Av. del Carme, Jaume I, Pare Coll i acabarà a la Plaça Mèlies. La Rua estarà encapçalada per la carrossa del Rei Carnestoltes, que està feta pensant en la mainada.

En acabar, el XIP oferirà la tradicional Escudellada Popular. Es preveu que es repartiran més de 6000 racions entre els assistents el diumenge a la Pl. de Les Mèlies. Els voluntaris de l'entitat estaran treballant per que tot plegat sigui un èxit des del mateix dia a les 6 del matí.
A banda d'aquests actes del diumenge al matí,  Pineda viurà un cap de setmana d'intensa activitat de Carnaval. Dissabte es farà el Carnestoltes infantil a Poblenou. Hi haurà animació, concurs de disfresses i lliurament de premis per la festa del barri que començarà a les 5 de la tarda, a la Plaça de la Biblioteca. L'Associació de veïns Unió de Poblenou oferirà una xocolatada a tot els assistents.

També dissabte, l'AAVV Les Creus organitza una festa de disfresses. Amb una rua a les 4 de la tarda i una xocolatada popular de Carnaval, una hora més tard, al Pati de Mas Rafart de les Creus.

El diumenge a la tarda, l'associació de veïns del Carme, convida a participar a una xocolatada popular a  la plaça del Carme. Hi haurà música en viu amb Juan Carlos, i l'actuació de Mati i el seu grup de sevillanes.

La Regidoria de Joventut i Activitats Populars, commina als pinedencs a gaudir i participar en tots els actes programats per la setmana de Carnaval i recorda que el dimecres de cendra, el proper 5 de març, hi haurà la tradicional festa d'enterrament de la sardina al Pati de Can Comas. Els actes en commemoració del carnaval 2014 es clouran amb la Rua de Carnaval de l'Alt Maresme, el proper dissabte 8 de març.