El pailebot Santa Eulàlia serà aquest proper divendres a Pineda de Mar

Els curiosos podran conèixer el vaixell per dins des de les 11 del matí fins a les quatre de la tard

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pineda de Mar ha organitzat una activitat popular per la Festa Major petita de Pineda de Mar i la de Poblenou. En concret ha fet les gestions perquè el proper divendres 25 de juny el vaixell Santa Eulàlia sigui a Pineda de Mar i s’hi puguin fer visites al seu interior. El pailebot Santa Eulàlia té previst arribar a les 11 del matí aproximadament, i estarà a disposició de ser visitat fins a les quatre de la tarda.
 
Les visites es faran des de la platja dels Pins (davant la base Nàutica) amb dues llanxes pneumàtiques en intervals de 20-30 minuts i podran pujar a bord un màxim de 12 persones per cada visita.
 
El pailebot estarà fondejat a uns 250 metres de la costa. Les persones interessades en visitar-lo han de tenir present que es necessiten unes bones condicions físiques ja que per pujar s’ha de fer a través d’una escala de vaixell antic (de corda) de 3 metres d'alçada. Un altre requeriment és que els visitants portin un calçat adequant, és a dir, còmode i lligat sobretot per pujar l'esmentada escala.