Nova promoció dels comerciants de la Plaça Espanya

La campanya 'Vine i trobaràs 3.120€ en vals regal!' s'inicia aquest dissabte i s'allargarà fins el 24 de juny

Els comerciants de la plaça Espanya i dels voltants se sumen a la campanya de dinamització comercial que promou l'Ajuntament de Pineda i l'Associació de Comerciants i Empresaris Gent de Pineda. 'Vine i trobaràs 3.120€ en vals regal!' és el lema de la campanya que es posarà en marxa l'1 de març i fins al 24 de juny, coincidint amb les obres de reurbanització de la plaça Espanya.

La promoció comercial ofereix a les persones que comprin en els comerços adherits la possibilitat de guanyar vals de compra per un import total de 3.120 € que es podran bescanviar als establiments participants. Per participar-hi s'hauran d'omplir les butlletes que els comerços posen a disposició dels clients. Entre totes les butlletes, hi haurà una sola persona que guanyarà l'import total de 3.120 € en vals de compra. El sorteig es farà el 27 de juny a través de Ràdio Pineda.

Amb aquesta campanya, els establiments,l'Ajuntament i l'Associació Gent de Pineda volen fomentar l'activitat comercial, durant els mesos que es porten a terme les obres de reurbanització de la plaça Espanya.