L'Ajuntament de Pineda ha destinat 100.000€ al pla de millora del Complex de Can Xaubet

La regulació de la temperatura de l'aigua, la reparació de les màquines i equips de gimnàs o la climatització de les zones de pas són algunes de les millores realitzades

L'Ajuntament de Pineda ha dut a terme un pla intensiu de millores al complex Esportiu Can Xaubet esportiu per reparar i posar en marxa  els equipaments d'aquesta instal.lació, que ara està gestionada per l'empresa Sportise i el Club de Natació Terrassa. Les millores han estat en la regulació de la temperatura de l'aigua a les piscines i a les dutxes del complex, i la reparació de les màquines i equips del gimnàs, la climatització de les zones de pas, la reparació de portes, finestres i vidres, entre altres millores.


En una roda de premsa aquest matí, l'alcalde de Pineda ha explicat els antecedents de la instal.lació i ha dit que els objectius passen per fer millores i més oferta esportiva, així com l'augment del nombre de socis. Xavier Amor ha dit que cal buscar l'equilibri financer de la instal.lació i ha dit que s'ha demanat a l'empresa gestora que mantinguin els treballadors.


Aquestes millores, que continuen, han comportat el tancament temporal de les instal·lacions durant 13 dies. L'Ajuntament ha destinat fins ara, 100.000 € per les millores que han fet un total de 12 empreses, la majoria d'elles de Pineda, i d'altres d'especialitzades en instal.lacions esportives i de tractament d'aigua.


L'alcalde ha destacat que Can Xaubet 'és un centre integral que aplega esport, rehabiltiació, restauració, esport escolar i l'aposta social del tractament del dolor', pel que cal destinar-hi els esforços necessaris.

El responsable  de l'empresa gestora, Joan Felma, ha anunciat que els propers mesos es notaran les millores al gimnàs amb nova maquinària que implicarà una remodelació integral.

L'import equivalent als dies de tancament serà descomptat en el proper rebut dels abonats i els dies de cursets no realitzats es recuperaran.

L'Ajuntament agraeix la comprensió dels usuaris per les molèsties que se'ls pogut ocasionar amb motiu de les millores del complex Can Xaubet.