Comença una nova edició del Psychobilly Meeting a Pineda de Mar

El festival s’allargarà fins al proper dilluns 28 de juny amb un total de 23 actuacions i més de 1.5

Pineda de Mar acollirà per tercer any consecutiu el Psychobilly Meeting. Es tracta d’un festival de música que enguany arriba a la 18a edició i comptarà amb un total de 23 actuacions que començaran aquesta nit a la platja dels Pins i s’allargaran fins al proper dilluns. Aquest matí s’ha fet la roda de premsa de presentació que ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, i la responsable del Festival, Raquel Navarro. Tots dos han destacat la bona acceptació del certamen entre la població.
 
Cossos tatuats, cabells de colors, crestes, i música ambientada en el rockabilly, neo-rockabilly i psychobilly. Aquests són alguns dels trets característics dels més de 1.500 visitants que tindrà Pineda de Mar des d’avui mateix i fins al proper 28 de juny provinents d’arreu del món. Segons ha confirmat la responsable del Festival, Raquel Navarro, aquest any s’han fet més reserves i més venda d’entrades anticipades que mai. Navarro ha explicat durant la presentació del Psychobilly Meeting que enguany han apostat per presentar un cartell molt potent per fer decidir els amants d’aquesta música a venir a passar les vacances a Pineda de Mar. Davant la competència d’altres festivals que també es porten a terme aquests dies, Navarro ha dit que els grups que seran aquests 4 dies al municipi són els millors del mercat. És per això que l’organització té molt bones expectatives i espera poder superar les previsions de 1.500 visitants. Els organitzadors han afirmat que hi ha hagut un augment de reserves nacionals, però que també n’han tingut del Brasil, Mèxic, o de països nòrdics. Navarro ha recordat que tots els veïns i veïnes de Pineda que ho puguin acreditar amb el DNI tenen l’entrada als concerts gratuïta. En aquest sentit ha aconsellat que no hi vagi tothom el dissabte a la nit ja que l’aforament és limitat. El preu de l’abonament als concerts és de 85 euros, les entrades de les nits de dijous i diumenge és de 25 euros, i les de divendres i dissabte tenen un preu de 30 euros.
 
Per la seva banda, l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha agraït l’esforç i treball dels organitzadors i ha manifestat la seva voluntat de consolidar el Festival a Pineda els propers anys. Amor ha dit que el govern va apostar per portar al municipi festivals musicals com són l’Screamin i el Psychobilly amb la voluntat de desestacionalitzar la temporada turística del municipi i generar més ingressos als comerços i restauració local.
 
Podeu trobar més informació del Festival a http://pineda.psychobilly.org/index.php