L'Ajuntament i PIMEC signen un conveni per dinamitzar el comerç local

Pimec oferirà formació als comerciants en màrqueting, tècniques de venda personal i a través de correu electrònic

 L'Ajuntament de Pineda i PIMEC Comerç Maresme han signat un conveni de col.laboració, amb l'objectiu de dinamitzar el sector comercial del municipi i afavorir el desenvolupament local. Entre els compromisos comuns hi ha generar optimisme i motivació pel canvi en l'àmbit comercial.
El conveni recull que PIMEC oferirà formació als comerciants en els àmbits del màrqueting, tècniques de venda personal i de comerç electrònic. Es promourà la professionalització dels mercats de marxants i es facilitarà la integració dels comerciants nouvinguts. També PIMEC recollirà les necessitats i peticions plantejades des del sector comercial.

Actuacions conjuntes, difondre i promocionar les activitats de dinamització del comerç també són alguns dels compromisos del conveni, entre l'ajuntament i PIMEC.
En el moment de la signatura del conveni, el president de PIMEC Comerç Maresme, Carles Gironès, ha dit que el context econòmic és difícil, però hi ha possibilitats de sortida i el comerciant es pot adaptar per tirar endavant. L'alcalde de Pineda. Xavier Amor, ha destacat la importància del conveni per poder oferir formació i assessorament especialitzat als comerciants. La regidora de Comerç, Consum i Turisme de l'Ajuntament de Pineda, Carme Aragonès, valora que PIMEC és una garantia en la formació per als comerciants, per l'experiència que com a organisme i perquè ha contribuït a millores en el sector des de molts municipis.

PIMEC és la patronal que representa les micro, petites i mitjanes empreses i els autònoms de Catalunya. Properament mantindran una trobada amb l'Associació de Comerciants i Empressaris 'Gent de Pineda' per començar a programar les actuacions de dinamització del comerç local.