Pineda tindrà un cos de voluntaris de Protecció Civil

La convocatòria d'inscripció de voluntaris resta oberta fins al proper dissbte 15 de febrer

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Pineda, reconeguda per l'Ajuntament de Pineda, ha començat una campanya de captació de voluntaris. Totes les persones majors d'edat, que disposin de temps i que tinguin vocació d'ajudar als altres poden ser voluntàries. Els voluntaris podran col·laborar en tres branques d'acció: la preventiva, les emergències i també les guàrdies. El president de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil, Jordi Peláez, puntualitza que els voluntaris rebran formació i ha destacat que aquesta serà una tasca altruista, que pot ser molt satisfactòria a nivell personal.

L'inspector en cap de la Policia Local de Pineda, Carles Santacreu, assenyala que el perfil dels voluntaris és molt obert. S'espera que siguin persones compromeses, amb ganes d'ajudar, i aptituds adequades per poder participar del cos de voluntaris.

La convocatòria per ser voluntari està oberta fins al 15 de febrer. Es poden apuntar persones majors de 18 anys enviant un correu electrònic acompanyat del currículum de l'aspirant a l'adreça protecciocivil@depineda.cat. També podeu dirigir-vos a la Policia Local de Pineda per rebre més informació i portar el currículum per participar en el procés de selecció dels voluntaris.