El complex esportiu de Can Xaubet tancarà de l'11 al 13 de febrer per millores tècniques

Aquesta és una aturada tècnica per a restablir el manteniment adequat de les instal.lacions i els equips

El complex esportiu de Can Xaubet quedarà tancat al públic el proper dimarts, dimecres i dijous. L’Ajuntament ha pres la decisió de recuperar la gestió del complex esportiu Can Xaubet per a restablir el manteniment adequat de les instal·lacions i els equips, i garantir els serveis i les activitats que s’hi desenvolupen. Per això, cal fer una aturada de tipus tècnic que es farà la setmana que ve.

A partir d’ara, el manteniment de les instal.lacions i els equipaments serà assumit per l’Ajuntament, i els serveis esportius seran prestats per l'empresa Sportise i el Club Natació Terrassa, ambdós amb una acreditada experiència en la gestió d’espais esportius.

Segons una nota de l'Ajuntament de Pineda, l’import equivalent als dies de tancament seran descomptats en el proper rebut dels abonats, i els dies de cursets no realitzats es recuperaran una vegada es reprenguin les activitats. El consistori està convençut que amb aquests canvis millorarà significativament la qualitat dels espais, els serveis i les activitats del complex esportiu Can Xaubet, amb un millor manteniment i neteja, una àmplia renovació dels aparells i una major oferta d’activitats. Preguem als usuaris que disculpeu les molèsties que es puguin derivar d'aquesta actuació.