Sortida a Barcelona en la celebració del Dia de la Dona

'Dones com jo' de T de Teatre i un itinerari pels llocs on van viure dones de la Barcelona Romana i Medieval són les activitats programades

Després de l'èxit de participació en la sortida de l'any passat a la Maternitat d'Elna, amb motiu de la celebració del Dia de la Dona, la Regidoria de Cultura i Ciutadania organitza enguany una sortida a Barcelona que inclou un itinerari cultural i l'anada al teatre per veure l'obra recentment estrenada 'Dones com jo', de la companyia T de Teatre.

La sortida serà el dissabte 15 de març, des de la plaça de les Mèlies, a les 10 del matí. En arribar a Barcelona hi ha programat l'itinerari 'Dones de la Barcelona Romana i Medieval', Una mirada femenina a la història de Barcelona. Es farà un recorregut pels carrers del barri Gòtic i de Sant Pere: Inclou visites a la capella de Santa Àgata (església privada de les comtesses de Barcelona), i a la biblioteca que Francesca Bonnemaison va fundar per a les dones quan encara tenien prohibit l'accés a la universitat. En aquest itinerari es visiten els palaus de les dames més poderoses de la Barcelona Medieval i els espais de revoltes de les dones del poble en les èpoques més dures de la història de la ciutat.

A la tarda, l'excursió inclou anar a veure 'Dones com jo' de T de Teatre que aquestes dies es pot veure al Romea. Una comèdia negra representada per dones que ronden la cinquantena on les protagonistes viuen situacions quotidianes en les que hi ha tristesa i crisi, però també moments de solidaritat, d'actitud combativa, d'amistat i de sentit de l'humor que ajuden a tirar endavant.

El preu de la sortida és de 21 euros i inclou el transport, l'itinerari i l'anada al teatre. Les inscripcions es poden fer a Can Comas fins el 27 de febrer.