La Consellera de Benestar i Família visita Pineda

L'Alcalde Xavier Amor i una representació municipal ha acompanyat la Consellera Neus Munté en la seva visita al Rebost Solidari

La Consellera de Benestar i Família de la Generalitat, Neus Munté, ha fet avui una visita institucional a Pineda per conèixer el Rebost Solidari de l'Ajuntament i dues  residències per a la gent gran.
La consellera ha dit que 'volia conèixer de primera mà el Rebost Solidari de Pineda per la tasca que fa i que serveix d'exemple a altres municipis'.
La consellera ha estat rebuda per l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, la Regidora de Benestar Social Carme Aragonès i la coordinadora de Benestar Social, Núria Miranda així com el diputat pinedenc per CIU, Joan Morell. També ha signat al llibre d'honor de l'Ajuntament de Pineda.
La consellera ha dit que 'cal millorar la situació del país i cal treballar per la reactivació econòmica i és indispensable fer mesures paliatives per afrontar la crisi'.
La Consellera de Benestar i Família de la Generalitat, Neus Munté, ha visitat el Rebost Solidari en companyia del delegat del Govern a la  Demarcació de Barcelona, Ferran Brea i tota la comitiva local.
La consellera també ha visitat el centre per la gent gran Els Arcs, de la Plaça de les Mèlies i la residència Mini Park, al Carrer Consolat de Mar.