La Rua de Carnaval de Pineda se celebrarà el 2 de març

Les comparses interessades tenen temps d'apuntar-s'hi fins el 14 de febrer

La programació d'activitats vinculades al carnaval ja és apunt. Enguany les celebracions se centraran a principis de març, com és el cas de la tradicional Rua de Pineda i escudellada popular, que es faran el diumenge 2, la festa d'enterrament de la sardina al Pati de Can Comas, el dia 5, i la Rua de Carnestoltes de l'Alt Maresme, que servirà de cloenda de tots els actes programats, el dissabte 8 de març.

Les comparses i entitats interessades en participar en qualsevol de les dues rues tenen temps fins el divendres 14 de febrer per a presentar la inscripció. A peu de pàgina podeu descarregar un formulari per a fer-ho si és el cas, cal tenir present que s'ha d'omplenar una inscripció per cada rua si la intenció és participar a les dues. Una vegada rebudes totes les peticions, la regidoria de Joventut i Barris convocarà els interessats a una reunió informativa per tractar aspectes organitzatius del Carnestoltes (horaris, recorregut, ordre de sortida...).

La Comissió de Carnestoltes de l'Alt Maresme ha posat a disposició dels interessats tota la informació al web carnavalaltmaresme.com o el telèfon 93.769.36.02. Enguany, com a novetat, també s'hi pot contactar a través del Facebook.

La celebració del carnaval a Pineda inclou també festes de disfresses a gairebé totes les escoles i als barris com és el cas de les que organtizen les associacions de veïns de Can Carreras, el dia 22 de febrer, el barri de Les Creus el dissabte 1 a la tarda, dia en què també hi haurà animació i festa de Carnestoltes a la Plaça de la Biblioteca de Poblenou, organitzat per l'associació de veïns del barri. El 2 de març a la tarda, el Carme proposa un carnaval i xocolatada per tots els assistents. Enguany l'Associació Amics del Pubillatge s'estrena en la participació en els actes de celebració del carnestoltes amb una festa de disfresses el 22 de febrer, a la Sala Polivalent de la Biblioteca Serra i Moret. Podeu trobar detall de la programació de carnaval a Pineda en document adjunt a peu de pàgina.