Concurs de puntes de coixí

Els participants hauran d'elaborar un patró a partir d'una fotografia de la col·lecció Tharrats, els dotze signes del zodiac

En el marc de la 17a Trobada de Puntaires de Pineda de Mar, que tindrà lloc l'1 de juny de 2014, s'exposaran els treballs presentats i es farà el lliurament dels premis als guanyadors.

Els treballs concursants han d'estar elaborats amb tècniques de puntes de coixí i s'han de basar amb la col·lecció Zodiac Tharrats, imatges de la qual són reproduïdes al llibre 'Tharrats Obra Gràfica 1957-1990', editat per la Fundació Tharrats que té la seu a Pineda de Mar. Amb aquesta iniciativa la regidoria de Cultura i Ciutadania vol donar un caire nou a la trobada de puntaires i promocionar la difusió de l'obra gràfica de l'artista del Dau al Set.

Per poder participar en el primer Concurs de Puntes de Coixí, els autors hauran de fer arribar les seves obres a la Regidoria de Cultura i Ciutadania de l'Ajuntament de Pineda de Mar, a Can Comas (Plaça Catalunya, 3).
Les persones interessades podran descarregar les fotografies des de la pàgina web de l'Ajuntament de Pineda de Mar www.pinedademar.org i/o des de Flickr. El termini de presentació de les obres finalitzarà el dia 15 d'abril de 2014 i els concursants podran optar a un primer, un segon i un tercer premi, de 150, 100 i 50 euros, respectivament. Les bases del concurs les podeu consultar en document adjunt a peu de pàgina.