Bim Bam Bagul! proposa audicions musicals pedagògiques per a escolars

L'Escola Municipal de Música programa una nova edició de les Jams i la novedosa proposta Bim Bam Bagul en col.laboració amb les escoles locals

El 24 de gener s'inicia el cicle de Jams de l'Escola de Música amb una audició a l'auditori de Can Comas, a partir de les 10 de la nit. Les actuacions dels alumnes de l'escola es podran gaudir a través de sessions nocturnes 'Copes, música i...' a l'auditori, en l'espai connectat al bar,  i els 'Vermuts & músics' els diumenges al migdia, a la cafeteria de Can Comas. El detall de la programació el podeu trobar en l'enllaç a peu de pàgina.

Però durant aquest curs l'Escola inclou una novetat. La proposta Bim Bam Bagul, una audició didàctica, que pretén apropar els nens al món de la música de manera engrescadora, fent-los descobrir diversos elements que els aproparan a l'entorn de la música cantada i instrumental. Els alumnes de les escoles locals passaran els dijous al matí per l'auditori de Can Comas, des d'on podran gaudir de música en viu interpretada per professorat de l’Escola Municipal de Música: M.Teresa Durbau, al piano i veu, Jordi Santamaria, al clarinet i M. Núria Visiedo a la guitarra i veu.

Aquestes audicions es portaran a terme de febrer a maig i estan adreçades a l’Etapa Infantil i de Primer de Primària. Els escolars de Pineda passaran per aquest escenari de petit format, amb la intenció que la proximitat de la música capti la seva curiositat i es treballin així aspectes complementaris dins de l'aprenentatge com són els vinculats a la música.