Programa 'Joves per l'ocupació del Maresme'

Les inscripcions es poden fer al centre Innova fins al proper 18 de desembre

Si tens entre 16 i 25 anys, estàs a l'atur, i no has finalitzat l'ESO, el Batxillerat o el Cicle Formatiu de Grau Mig, i t'interessaria formar-te en els àmbits d'auxiliar de magatzem, dependent de comerç, auxiliar de cuina i sala, auxiliar de cambrer/a de pisos, auxiliar d'aprofitament forestal i biomasa, encara et pots insciure al Centre Innova (c/Torres Quevedo, 16). El termini finalitza el proper 18 de desembre, fins les 20 h. Els inscrits podran participar en la selecció d'alumnes als diferents cursos que està organitzant el Consell Comarcal del Maresme en el marc del programa "Joves per l'Ocupació 2013-14".
Cal aportar el DNI/NIE, el darrer títol formatiu finalitzat i la targeta d'inscripció a l'Oficina de Treball de la Generalitat com a demandant d'ocupació.

Aquest programa està impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat dels joves a través de l'acompanyament durant tot un any. Els participants seleccionats rebran el suport i acompanyament de 2 professionals especialitzats que tutoritzaran a cada jove en el seu itinerari professional d'accés al món laboral,combinant la formació professionalitzadora en les especialitats esmentades i la formació en noves tecnologies i emprenedoria.
Els cursos es realitzaran en diferents municipis de la comarca del Maresme.
Els i les joves seleccionats tindran la possibilitat d'accedir a un contracte laboral en empreses del territori.

Actualment el programa es troba en la fase de preinscripció i selecció d'alumnes de tots els municipis de la comarca del Maresme.