Cloenda de l'any dedicat al Civisme

Durant l'acte previst per aquest dissabte es lliuraran els premis als guanyadors del concurs de dibuix 'Joves pel Civisme'

La cloenda de l'any dedicat al Pla d'Acció pel Civisme vol ser un reconeixement a totes les entitats i persones que d'alguna manera han participat en les accions programades durant aquests mesos, col.laborant a fer xarxa i a crear consciència cívica.

En el decurs de l'acte es presentarà un recull en imatges de totes les activitats realitzades que ha aplegat accions tan diverses com la neteja dels graffits de Can Jalpí, l'intercanvi de llibres a través de l'acció 'Llibres al carrer', el mercat 'Compto amb tú!' o la recent exposició 'Consum punt de Trobada' inclosa dins del mes del consum responsable.

En l'extens i variat calendari que ha generat el Pla d'Acció pel Civisme també hi han estat incloses activitats a les escoles, entre les quals, el concurs de dibuix 'Joves pel Civisme'. En el decurs de l'acte es farà el lliurament de premis als nois i noies guanyadors, els treballs dels quals han servit de base per a l'edició del Calendari 2014 que es presentarà en el mateix acte. Els dibuixos del calendari ha estat fets per alumnes de 6è de primària i 1 d'ESO dels centres educatius pinedencs. L'acte és obert a tothom.

Podeu consultar el resum de les activitats del PAC en document adjunt.