Aquest cap de setmana torna la Fira de Nadal

La Gimcana del Comerç novetat de la Fira d'enguany

Dissabte i diumenge vinents se celebrarà la IV Fira de Nadal d'artesania i productes típics de Nadal. L'objectiu és dinamitzar l'economia local al mateix temps que s'ofereix un espai amb parades de productes artesans. En total s'hi aplegaran cap a 120 parades i un munt d'activitats per als més joves repartits entre els carrers Roig i Jalpí, Bertomeu i Plaça Mèlies. La inauguració  serà a partir de les 10 del matí amb una batucada que recorrerà tots els entorns i una passejada de personatges Disney. A les 12 del migdia es farà l'acte de reconeixement a les empreses locals que han arribat al cinquantenari. Enguany són 12 les empreses que celebraran aquest aniversari a la Sala de Plens Municipal.

Al llarg del dissabte 14 hi haurà espectacles infantils, clowns, xocolatada i l'activitat “L'Avi Tió, Caga Millor!” i els nens el podran engreixar amb aliments tipus conserves, arròs, llegums, durant les hores prèvies a 2/4 de 6 de la tarda. Des de les 10 del matí a 1 del migdia i de 4 a 6 de la tarda es farà el Mercat Solidari per la Marató de Tv3 a l'antiga Biblioteca de les Mèlies, organitzat pel Col.lectiu Pineda Solidària, amb la col.laboració de l'associació Licoya.

Dins dels actes de la Fira, destaca la Gimcana del Comerç organitzada per l'associació de comerciants Gent de Pineda adreçada a nens i nenes i que ha de servir perquè coneguin bé els comerços de la població a més de passar una estona jugant en grup. El diumenge a les 6 de la tarda es farà el lliurament d'un cap de setmana d'hotel per al guanyador i la seva família. La Fira de Nadal es podrà visitar al c/roig i Jalpí, c/Bertomeu i a l'entorn plaça de les Mèlies.

Adjuntem el programa detallat dels espectacles i activitats de la Fira