Cloenda del circuit formatiu de joves en llarg període d'inactivitat

El projecte, d'àmbit comarcal, ha comptat amb la participació de quatre joves pinedencs

Durant dos mesos s'ha fet el seguiment dels alumnes participants al projecte, que en el cas dels quatre pinedencs, han fet formació de mecànica de bicicletes. Les 11 bicicletes reparades pels alumnes s'han lliurat al CRAE Complex Maricel d'Arenys de Mar, centre residencial d'acció educativa per a la guarda i educació dels menors.

L'Ajuntament de Pineda de Mar ha participat activament amb el Consell Comarcal del Maresme i la Diputació de Barcelona en el programa de formació per a deu joves de la comarca que es va iniciar l'octubre passat. La intenció final era donar les eines necessàries als joves per a que puguin aprendre a reparar una bicicleta.

La formació s'ha desenvolupat en diverses ubicacions, com ara l'Escola d'Adults Natura de Pineda de Mar, al propi Consell Comarcal del Maresme i també a una empresa amb seu a Barcelona, on es realitzarà la formació específica de reparació de bicicletes.

L'impuls de projectes per millorar la formació i la preparació dels joves, dotant-los d'eines que els ajudin a adquirir noves competències, és un dels objectius prioritaris de la Regidoria de Joventut.

A la foto, a més dels quatre alumnes, apareix la directora de Maricel d'Arenys de Mar, fundació escola vicenciana, el formador de l'empresa col.laboradora Biciclot i l'educador social de Pineda, Ruben Rubio.

Aquesta setmana els joves participants al projecte han rebut un diploma acreditatiu d'haver superat amb èxit l'etapa formativa, de mans de la Consellera comarcal de Benestar Social i Educació, Neus Serra.