Comencen les activitats per la Marató de TV3

Un esmorzar solidari a l'escola A.Doltra i un concurs de truites organitzat aquest dissabte per l'Associació de Veïns de Can Carreras enceten la programació d'enguany

La majoria de les escoles i instituts del municipi participaran enguany fent activitats diverses per la Marató de TV3, la programació l'obre avui l'escola Antoni Doltra amb un esmorzar solidari i, aquest dissabte, 7 de desembre, l'associació de veïns Can Carreras 'El Mirador' enceta les activitats programades en el conjunt de les entitats locals, amb un concurs de truites a la seu de l'associació.

La Marató de TV3 d'enguany recaptarà fons per investigar sobre malalties neurodegeneratives com l'Alzheimer, el parkinson o l'anomenada ELA, el dia central d'activitats serà el proper 15 de desembre, en el que a Pineda se celebrarà la tradicional matinal a la Plaça de les Mèlies. Tot i així, la programació d'actes que portaran a cap les entitats de la nostra població s'allargarà gairebé a tot el mes de desembre, mostra de la capacitat de mobilització que té una causa solidària com aquesta entre el teixit associatiu de la població. Us adjuntem el programa d'activitats previstes comminant-vos a participar una vegada més.