Curs de prevenció i detecció de conductes de risc en joves

Dirigit a monitors de lleure i esportius, les classes es faran al Centre Innova

Aquest mes es farà a Pineda el 'Curs de prevenció i detecció de conductes de risc en joves' que està dirigit a monitors de lleure i esportius. L'objectiu del curs és que els monitors tinguin eïnes per detectar i intervenir en conductes de risc en joves i adolescents. La pràctica de l'esport i del lleure esdevé una eina preventiva de primer ordre per les seves característiques educatives, lúdiques i socialitzadores.

El curs s'impartirà els dies 17, 18 i 19 de desembre de 10 a 14h al Centre Innova de l'Ajuntament de Pineda. El Programa Intermunicipal de Drogodependències de l'Alt Maresme impulsa la realització del curs, cedit per la Diputació de Barcelona, i impartit per formadors de la Fundació Esportsalus.

Les inscripcions s'han de fer per telèfon al 937671560 (extenció 259) o per correu electrònic a l'adreça mmlatorre@pinedademar.org a l'atenció de Mar Latorre, coordinadora del Pla Intermunicipal de Drogodependències de l'Alt Maresme. La data límit per a les inscripcions és el divendres 13 de desembre.