Activitats per commemorar la Setmana Sense Alcohol

El passi de la pel·lícula 'Xtrems' d'Abel Folk i l'exposició 'Controles?' pretenen sensibilitzar sobre la temàtica

Dins dels actes programats en la Setmana Sense Alcohol i gràcies a la coordinació del Programa Intermunicipal de Drogodepències s'ha programat un seguit d'activitats que volen contribuir a millorar en la detecció del consum de risc d'alcohol i, per tant, d'alguna manera incidir, millorant així la salut pública.

En destaca el passi de la pel·lícula 'Xtrems' del director Abel Folk, i el fòrum posterior entre els assistents, per al proper divendres 22 de novembre, a les 8 del vespre, a la sala multimèdia de la Biblioteca Serra i Moret.

D'altra banda, fins al 12 de desembre romandrà oberta l'exposició 'Controles?' sobre els  riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum, a la Fàbrica Llobet i Guri, de Calella.

“Controles?” és una exposició itinerant i interactiva adreçada  adolescents i joves, pares i mares i professionals cedida per l’Àrea d’Atenció a les Persones de Diputació de Barcelona.

El programa Intermunicipal de Drogodependències que inclou els municipis de Calella, Tordera i Pineda, té l’objectiu d’oferir informació sobre drogues, treballar  els factors de protecció, promoure habilitats per a la vida i reflexionar sobre els estils educatius per tal de prevenir el consum de drogues a través d’una metodología interactiva amb el suport de les noves tecnologies. Els alumnes de 3r i 4t d’ESO i PQPis d'aquests municipis tenen concertades visites guiades així com escoles d’adults, AMPAs i equips professionals. L’exposició romandrà oberta al públic general de dilluns a divendres de 9’30 a 14’30 i de 15’30 a 19h .

 

Més informació en aquest enllaç