El centre Innova acull una jornada de Formació Professional Dual

L’objectiu de la Jornada és presentar a les empreses els mecanismes de col•laboració entre la formació professional i el món empresarial

El Centre Innova acollirà el proper dimecres 20 de novembre la jornada de presentació de la Formació Professional Dual. L'acta serà a càrrec de tècnics del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i es desenvoluparà durant el matí, de 10 a 13 h.

La jornada està adreçada a les empreses de la comarca, especialment als sectors de l'hostaleria, la restauració, el turisme actiu i l'esport. L'objectiu és presentar a les empreses els mecanisme de col·laboració entre la formació professional i el món empresarial per la millor qualificació dels nostres joves.

Es tracta d’un projecte conjunt de formació als centres educatius i a les empreses, que pot resultar de gran interès per al teixit socioeconòmic de la nostra comarca, bé sigui de l'àmbit de l'ensenyament, l'empresarial com de la formació dels treballadors.

L’objectiu de la Jornada és presentar a les empreses els mecanismes de col•laboració entre la  formació professional i el món empresarial. Aquesta col•laboració es mostra cada vegada més  indispensable per aconseguir la inserció, reinserció i actualització laboral dels treballadors i per poder augmentar i adequar el seus coneixements i habilitats al llarg de tota la vida.

Els interessats cal que confirmin l'assistència al telèfon 93 767 15 60 ext. 801 o bé a innova@pinedademar.org.