Curs de veterinària per a propietaris de gossos

Els continguts del curs inclouen pautes de conducta, consells d'higiene i coneixements de primers auxilis

 L'Associació d'Amics del Centre d'Atenció d'Animals Domèstics de Companyia del Maresme (ACAAD Maresme) organitza aquest diumenge, 10 de novembre, un curs bàsic de veterinària amb l'objectiu d'ajudar els propietaris de gossos a millorar la salut de les seves mascotes. Durant el curs es donaran pautes de conducta (comportament, els passejos, la importància del joc...); consells d'higiene (tallar ungles, desparasitacions...) i coneixements de primers auxilis que permetin actuar, per exemple, davant d'un cop de calor o una insuficiència respiratòria.

El curs de veterinària per a propietaris de gossos té un cost de 15€ per als associats, voluntaris i/o padrins del Centre d'Atenció d'Animals Domèstics del Maresme i de 20€ per a les persones que no ho són. Els beneficis es destinaran als animals del Centre d'Acollida. Les persones interessades a participar han d'enviar un correu electrònic a l'adreça acaad.maresme@yahoo.es o poden trucar al 697758476.

L'adreça on es farà el curs és Carretera de Cardedeu a Cànoves (BV 5108) kilòmetre 4. La durada és de 10.00 a 13.00h. El curs està organitzat per l'ACAAD Maresme conjuntament amb la veterinària Mariona Monrós.

Més informació: http://acaadmaresme.org/ca/index.php