El "Com t'ho fas de nit" celebra el desè aniversari

La campanya ha comptat amb la participació de centenars de joves al llarg de la dècada

La campanya d'oci nocturn "Com t'ho fas de nit", organitzada per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Pineda de Mar, ha arribat als 10 anys d'existència.

Per commemorar aquesta efemèride, el proper divendres 8 de novembre a les 20:00h al pati de Can Comas es celebrarà un acte de Xè aniversari del "Com t'ho fas de nit", per fer un repàs del que han suposat aquests 10 anys. A l'acte estan convidats tots els joves que han participat al "Com t'ho fas de nit" al llarg de la dècada i també als diferents col•laboradors que han ajudat a fer-ho possible. Segons la Regidora de Joventut de l'Ajuntament de Pineda de Mar, Sandra Villarte, "l'acte vol ser una oportunitat per recordar grans moments d'aquests deu anys i també per poder retrobar-nos en aquest acte".

En el seu moment, la campanya va néixer a partir d'una iniciativa de la Regidoria de Joventut, impulsada a través de l'Espai Jove, per tal de crear alternatives a l'oci nocturn dels joves i també per afavorir la pràctica de l'esport com a hàbit saludable. Gradualment, aquesta activitat s'ha anat consolidant i al llarg dels anys, diversos centenars de joves entre 16 i 20 anys hi han participat, contribuint a convertir-la en una de les més exitoses entre el jovent del municipi.