Jornada sobre experiències d'èxit educatiu

En el decurs de la jornada es coneixeran els resultats del Projecte de Recerca INCLUD-ED que recull experiències d'arreu d'Europa

El proper dissabte 16 de novembre, a la Sala de Plens de  l'Ajuntament de Pineda de Mar se celebrarà una Jornada Educativa d'àmbit comarcal, organitzada conjuntament entre la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Pineda de Mar, i la FAPAC. En la jornada es parlarà dels resultats de les actuacions educatives d'èxit recollides en el projecte de Recerca INCLUD-ED (2006-2011). En el mateix acte es presentarà el projecte CLAU que pretén facilitar a les AMPAs i a les famílies les eines necessàries per a realitzar actuacions d'èxit en el seus centres educatius.

El projecte de recerca INCLUD-ED és el de més rang científic i amb més recursos sobre l'educació escolar que s'ha realitzat els darrers anys a la Unió Europea. El projecte ha durat 5 anys i en la seva elaboració han participat 15 universitats de 14 països.

La jornada s'iniciarà a les 10 del matí i inclourà també una taula rodona en la que participaran persones de diferents centres educatius que compartiran de quina manera estan aplicant les actuacions d'èxit a nivell escolar.

Els pares assistents a la jornada podran comptar durant tot el matí amb servei de monitoratge per als seus fills.