L'ajuntament col.labora en la formació de joves a través d'un taller de bicicletes

Tot i ser un programa comarcal, quatre dels deu joves participants, són de Pineda

L'Ajuntament de Pineda de Mar està col·laborant amb el Consell Comarcal del Maresme i la Diputació de Barcelona en un programa de formació per a deu joves de la comarca que s'ha iniciat durant aquest mes d'octubre, amb l'objectiu de donar d'eines necessàries als joves per a que puguin aprendre a reparar una bicicleta.

En el marc d'aquest programa, els joves també tindran la possibilitat d'obtenir la certificació ACTIC, que els permet acreditar competències en tecnologies de la informació i la comunicació, en manipulació d'aliments i en llengua catalana.

La formació tindrà lloc en diverses ubicacions, com ara l'Escola d'Adults Natura de Pineda de Mar, al propi Consell Comarcal del Maresme i també a una empresa amb seu a Barcelona, on es realitzarà la formació específica de reparació de bicicletes.

Al llarg de tot el desenvolupament del programa, es farà un seguiment personalitzat i individualitzat dels joves, per part dels tècnics del Consell Comarcal i d'un educador social de l'Ajuntament de Pineda de Mar.

Quatre dels deu joves participants al programa són pinedencs.

L'impuls de projectes per millorar la formació i la preparació dels joves, dotant-los d'eines que els ajudin a adquirir noves competències, és un dels objectius prioritaris de l'Ajuntament de Pineda de Mar que vehicula a través de la Regidoria de Joventut.