Activitats per als més petits i una cata de vins, novetats de la Fira de Tardor

Les activitats i els estands es distribuiran al llarg de les avingudes Hispanitat i Mediterrani

 Aquest cap de setmana se celebrarà a Pineda la tercera edició de la Fira de Tardor. L'esdeveniment organitzat per l'associació de comerciants i empresaris 'Gent de Pineda' amb el suport de la Regidoria de Turisme, Comerç i Consum de l'ajuntament de Pineda té com a finalitat bàsica la dinamització del comerç i de la vida social del municipi, pel que durant tot el dissabte i el diumenge l'activitat se centrarà en l'espai entre l'Avinguda Mediterrani i Hispanitat de Poblenou. Tot i així, la Fira de Tardor integra la XXI Mostra gastronòmica de la tardor que organitzen els restauradors de Pineda i com a novetat d'enguany, la I Fira del Vi.

El certamen inclou un programa ampli de tallers per grans i petits com ara: "el Contajocs" a l'estand de "MiraKbonic" o bé "Anem de Verema" a l'espai de Vi .

Dins de l'espai Fira Mercat, els visitants podran gaudir d'exposicions de pintura de l'agrupació Art x Art, Marenostrum i Jessica Yala o una mostra de fotografies de Felipo Ween

A l'escenari central hi ha programades actuacions com l'espectacle "La Barraqueta de la tardor" a càrrec de la companyia Clau de Circ per als més menuts, sevillanes, Salsa i Hip Hop.

Els restaurants de Pineda, dins la XXI Mostra gastronòmica oferiran les seves especialitats de tardor i, com a novetat d'enguany trobem la I Fira del Vi, que incloura una cata de vins a càrrec de la somelier pinedenca Gemma Vinyoles.