Plantada d'aloc aquest diumenge

Els interessats podran participar en la plantada que es farà al pati de diverses escoles i a l'entorn de la riera

Aquest diumenge 13 d'octubre s'ha programat una plantada d'aloc al nostre municipi. En el marc del Pla municipal d'Acció pel Civisme i amb la col·laboració de l'entitat Vamma (Voluntariat Alt Maresme Medi Ambient) de Pineda, es convoca als interessats en participar de manera voluntària a la plantada d'aquest arbust genuí del clima mediterrani, i així contribuir a la seva recuperació al nostre territori.

L'aloc és un arbust de tiges de flors blaves que s'adapta molt bé al nostre entorn, les seves arrels ajuden a subjectar les ribes dels rius en cas d'aiguats. De la seva flor i llavors se'n fan extractes medicinals. Els alocars són paratges protegits pel seu valor paissatgístic, que malauradament han anat desapareixent a causa de la pressió urbanística.

La trobada de voluntaris serà aquest diumenge, a les 10h del matí a Can Comas (Pl. Catalunya, 1). Després d'una introducció sobre la jornada, es procedirà a fer una primera plantada a la zona de la Riera que dóna al Passeig Marítim i també al patí de diverses escoles de la població.