Presentació del primer fascicle de l'Abans aquest dissabte

La recollida de fotografies antigues de Pineda segueix oberta

Aquest dissabte 5 d'octubre es fa la presentació oficial de L'Abans: Recull gràfic de Pineda de Mar (1882-1975). En el decurs de l'acte es presentarà el primer fascicle de la col·lecció i les tapes. El llibre consta de 50 fascicles col·leccionables, amb més de mil imatges que il·lustraran un total de 824 pàgines. Les tasques de recerca de fotografies i informació són a cura d'Oleguer Massaguer, David Pavón, Joan Pujadas i Francesc Roldán. La campanya de captació d'imatges es va iniciar fa uns mesos, dirigida a particulars i entitats de la població amb la intenció de recollir el major nombre de fotografies que mostrin la vida quotidiana de la Pineda de l'época.

L'acte de presentació d'aquest dissabte serà a les sis de la tarda, a la Sala de Plens municipal. Intervindran Roser Arís, directora de la col·lecció L'Abans de l'Editorial Efadós, Saül Gordillo, periodista, cap de continguts digitals d'El Periódico de Catalunya, Sònia Moraleda, Regidora de Cultura i Xavier Amor, Alcalde.

La campanya de cessió de fotografies segueix oberta. Podeu cedir fotografies de qualsevol mida per digitalitzar-les i seran retornades amb la màxima brevetat. Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb l'Arxiu Municipal, al telèfon 93 767 15 60 ext 118 i 119 (o bé us podeu adreçar per correu electrònic a omassaguer@pinedademar.org