El Centre Innova participa en el programa Start-up Catalonia

El dia 1 d’octubre es presentarà el programa als empresaris del municipi

Start-up Catalonia és un programa de suport al creixement de les noves empreses en els seus primers anys d’evolució, amb l’objectiu ajudar-les a créixer d’una forma més ràpida i més sòlida.

Es tracta d’un programa impulsat per ACCIO, l’Agència per a la competitivitat de l’empresa, de la Generalitat de Catalunya, amb la col.laboració del Centre Innova de Pineda de Mar.

El programa s’adreça a empreses en els seus primers anys d’evolució i vol ajudar-les a créixer d’una forma més ràpida i més sòlida, amb diverses vies de suport: tutorització, mentoratge, activitats de networking, formació, assessorament, cerca de finançament, innovació, internacionalització i l'enfortiment dels equips humans.

Entre d’altres, les empreses que participin d’Start-up Catalonia comptaran amb 72 hores d’assessorament i seguiment per part d'un tutor amb experiència en la creació i creixement d'empreses.

Les empreses participants al programa hauran de cumplir els següents requisits:
Ser una empresa amb menys de cinc anys de vida.
Tenir establiment operatiu a Catalunya.
Acreditar un producte o un servei innovador (en producte, procés, organització o màrqueting) i escalable.
Tenir visió internacional.
Comptar amb un equip promotor compromès amb el creixement empresarial i amb el programa.

El Centre Innova (C/ Torres Quevedo, 16. Polígon industrial Mas Roger) convoca una xerrada informativa sobre el programa Start-up Catalonia per al dia 1 d’octubre, de 10.00 a 12.00 h.

Podeu trobar més informació al Centre Innova i a Start-up Catalonia