Divendres es presenta el curtmetratge 'La Peli de Poblenou'

Una reflexió, amb elements quotidians, sobre la convivència al barri

Aquest divendres 20 de setembre, es farà la presentació oficial del curtmetratge 'La Peli del Poblenou' a les instal.lacions del Centre Innova. El document recull testimonis de veïns del barri que parlen de la seva visió de diversos temes com la convivència, els records o la particular manera d'integrar-se en el que ha estat el seu lloc d'acollida.

La iniciativa està subvencionada per la Direcció General de Migracions del Ministerio de Empleo y Seguridad Social, amb fons econòmics europeus per a desenvolupar programes innovadors que promoguin la integració de les persones estrangeres residents a l’estat espanyol.


Pineda ha comptat amb els ajuts inclosos en el programa “Convivir, tarea de todos” que contempla diverses actuacions destinades a millorar la interrelació i convivència entre els ciutadans del barri de Poblenou.

Va sorgir la possibilitat de la gravació d'un documental que recollís la reflexió, amb elements quotidians, de les diferents maneres de viure al barri.

L'acte de presentació del documental serà aquest divendres a dos quarts de nou del vespre.
En el decurs de l'acte coneixerem com ha estat el procés creatiu, podrem compartir amb els protagonistes l'experiència de treball comunitari i es presentaran les propostes  de futur, de millora de qualitat de vida i de cohesió social al barri.

L'acte és inclòs dins del Pla d'Acció pel Civisme.