Del 22 al 29 de setembre torna la Setmana de la Mobilitat Sostenible

La Setmana programada a Pineda inclou una pedalada de 10 km i una Caminada Cultural per la Vall de la Riera

Des de l'any 2002, la Unió Europea ve convocant la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que a Catalunya se celebra del 22 al 29 de setembre. Una campanya anual que pretén sensibilitzar als ciutadans vers la importància de les bones pràctiques a l'hora d'utilitzar els mitjans de transport i de les avantatges de fer-ho de manera sostenible.

A la nostra població, el dia 22 de setembre se celebrarà Pedala 2013, farà un recorregut en bicicleta, per a totes les edats, per vies del nostre municipi al llarg de 9,8km. La pedalada sortirà a les 10 del matí de la Plaça Sara Llorens  i arribarà al mateix punt. Hi hauran obsequis per als participants.

El dissabte 28 de setembre es farà una caminada cultural que recorrerà la Vall de la Riera per visitar patrimoni d'interés artístic i històric com l'aqüeducte romà, la Font del Ferro, El Molí de Can Marquès i el Forn de cals. Els interessats s'hauran d'inscriure prèviament a Can Comas (tardes) o bé trucant al  937671560, ext. 214.