Aquest dilluns es presenta el Civiclub amb l'objectiu de fomentar les bones pràctiques

Prop d'un any després de la inauguració del Pla d'Acció pel Civisme, ha arribat el moment dels incentius per les bones pràctiques

El dilluns 16 de setembre es presentarà el programa d'incentius a les bones pràctiques del Civiclub. Aquesta plataforma vol aconseguir que cada dia siguin més les persones que adopten actituds positives vers l'entorn més proper. Es tracta d'una iniciativa que es basa en que les persones que fan accions cíviques guanyin punts cada vegada que fan un acte cívic.

Accions vinculades al voluntariat, a donacions a ONG's, a l'apadrinament d'animals, a la donació de sang o a l'ús de la bicicleta són premiades amb punts (Civis), gràcies a la col.laboració amb entitats o serveis municipals. Aquests Civis es podran bescanviar per productes i descomptes d'un catàleg que oferirà la plataforma.

La presentació es farà dilluns vinent a 2/4 de 9 del vespre a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Pineda. La trobada és oberta a tothom, i també a les diferents entitats que vulguin formar part d'aquesta iniciativa en la que poden col.laborar convertint-se en entitat emissora de punts o bé descobrint les avantatges del formar part del Civiclub.

Aquesta és una iniciativa pionera amb la intenció de fer xarxa entre la ciutadania, el comerç  i les entitats socials, per així sensibilitzar vers els hàbits saludables, la convivència, la solidaritat i la sostenibilitat.

Per confirmar la vostra assistència a la trobada, podeu fer-ho al telèfon 93 767 15 60 (ext. 132) o bé al correu electrònic ajuntament@pinedademar.org