Nova edició de “Com t’ho fas de nit?”

Aquesta campanya és adreçada als joves d'entre 16 i 21 anys amb l'objectiu d'oferir-los alternatives a l’oci nocturn

A partir del divendres 13 de setembre i durant cinc setmanes es torna a portar a terme la campanya de salut i oci nocturn alternatiu "Com t'ho fas de nit?", organitzada per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Pineda de Mar, a través de l'Espai Jove. Enguany, es compleixen 10 anys des que es va començar a impulsar aquesta campanya que ja ha passat a formar part de l’oci nocturn de molts joves del municipi que hi han participat durant de tots aquests anys.

Al llarg de la campanya, un centenar de joves organitzats per equips mixtos d'entre 16 i 21 anys participaran de diferents esports i activitats com volley platja, danses, circuit multiesportiu o una gimcana que es desenvoluparà per diferents espais del municipi. Els equips guanyadors seran premiats amb un pac de cap de setmana per anar a esquiar.

Per a conèixer amb detall el funcionament del "Com t'ho fas de nit?" i/o rebre més informació, cal que us adreceu a l'Espai Jove (Masia de Can Jalpí, 1a planta, o a l'e-mail: espaijove@pinedademar.cat).