Pineda recorda la figura de l'alcalde i diputat Serra i Moret amb exposició i la presentació d'un llibre

Es podran veure imatges de la obra de Manuel Serra i Moret i també es podran llegir alguns comentaris fent balanç del seu pas per l'alcaldia de Pineda

 La Fundació Tharrats d'Art Gràfic de l'Ajuntament de Pineda organitza aquest divendres la inauguració de l'exposició “Manuel Serra i Moret, Vida i obra” i també la presentació del llibre “La Memòria de l'Esteve Albert. Vivències amb Manuel Serra i Moret”. L'objectiu és fer balanç del que va ser l'obra de govern de Manuel Serra i Moret a Pineda, que va ser alcalde entre els anys 1914 i el 1923, i entre el 1930 i el 1934. Es podran veure imatges de la obra de Manuel Serra i Moret i també es podran llegir alguns comentaris fent balanç del seu pas per l'alcaldia de Pineda.

També aquest divendres es presentarà el llibre “La Memòria de l'Esteve Albert. Vivències amb Manuel Serra i Moret” a càrrec del curador de Josep Puig i Pla. Aquest és un llibre que recull escrits que havia fet Esteve Albert sobre diversos personatges, entre ells Manuel Serra i Moret.

La inauguració de l'exposició “Manuel Serra i Moret, Vida i obra” i la presentació del llibre “La Memòria de l'Esteve Albert. Vivències amb Manuel Serra i Moret” es farà aquest divendres i comptarà amb la participació de l'alcalde de Pineda Xavier Amor i el Sr Josep Puig i Pla, curador de l'edició. La inauguració de l'exposició i la presentació del llibre es farà a les 8 del vespre a la biblioteca Serra i Moret i es podrà visitar fins el dia 15 de setembre.