Per llençar mobles al carrer cal trucar abans a l'Ajuntament de Pineda

La Brigada Municipal de Pineda recull mobles vells i voluminosos al carrer, però cal avisar que es llençaran.

L'Ajuntament de Pineda porta a terme una campanya informativa, amb adhesius als contenidors, per recordar als veïns quin és el mecanisme que han de seguir quan es vulguin desfer d'algún moble o trasto vell. És imprescindible una trucada prèvia a les oficines municipals, al 93 767 15 60 i sereu informats dels dies adients per deixar-los a la zona que us concretin. La Brigada Municipal de Pineda recull mobles vells i voluminosos al carrer, però cal avisar que es llençaran. És important trucar primer a l'Ajuntament i tenir-los a casa fins al dia que ens diguin, ja que "la bona imatge de Pineda depèn de tots"

Els dies de recollida són els dilluns, dimecres i divendres. Es poden deixar els mobles la nit anterior, vora un grup de contenidors, però cal recordar la trucada a l'ajuntament. En el cas de Can Carreres es recollirà dos cops al mes, el darrer dimecres de la primera quinzena i l'últim dimecres de mes.

En cas que per horari no us pogueu acollir a aquest servei de recollida, els podeu dipositar a la deixalleria municipal, al carrer Mèxic 1.

L'horari de la deixalleria és als matins, de dilluns a dissabte de les 10 a la 1 del migdia i el diumenge de les 10 a les 2 del migdia. A les tardes està oberta de les 5 a les 8 del vespre.