Els més joves podran participar enguany a la Cursa de Trastos de la Festa Major

La categoria infantil queda fóra de cronòmetre i es premiarà l'animació dels participants durant la baixada

Des de la Regidoria de Joventut s'organitza una nova edició de la Cursa de Trastos que tindrà lloc durant la Festa Major, el diumenge dia 1 de setembre a partir de les 7 de la tarda, a la Baixada de Can Morer. El circuït abasta els carrers Anoia i Noguera, un recorregut d'asfalt que es caracteritza per la seva velocitat i espectacularitat.
La Cursa de Trastos consisteix en el descens cronometrat d’un tram de carrer i es disputa amb un màxim de quatre participants per trasto. A més de la categoria general, on es premia el millor temps, aquest any com a novetat també hi haurà una categoria infantil, per a trastos amb participants menors de 12 anys. Aquesta categoria queda fóra de cronòmetre i es premiarà l'animació dels participants durant la baixada. També s’estableix un premi especial del públic al trasto més original. Els guanyadors rebran un trofeu que els acreditarà com a tal i tots els participants i col•laboradors seran convidats a un pica-pica per part de l’Ajuntament de Pineda. A més, aquest any es comptarà amb altres premis, per cortesia dels següents patrocinadors: "Rostisseria Tiberi", "Los Extremeños", "Bar Cafeteria Can Comas", "Mimic" i "Estètica Isa".
Per participar, cal inscriure’s adreçant-se al Punt d’Informació Juvenil (ubicat a Can Comas, Plaça de Catalunya, 3), o bé al propi circuit el mateix dia de la cursa fins a una hora abans que comenci. Tots els vehicles hauran de complir amb certes mesures de seguretat, com ara disposar d'un sistema de frens.
Per més informació, es poden consultar les bases (al web de l'Ajuntament de Pineda o directament al Punt d'Informació Juvenil) amb els requisits i les normes que s’han de complir per apuntar-se.