La Policia Local intensifica la campanya Posa-t'hi tu! a l'agost

La campanya vol conscienciar els conductors perquè no aparquin en passos de vianants, voreres i zones per a minusvàlids

Agost és el mes dedicat al "respecte entre les persones", dins del Pla d'Acció pel Civisme. Una época de l'any oportuna per apel·lar al respecte a les persones i a la convivència, des del punt de vista de l'altre. Pineda de Mar és un municipi acollidor de visitants, especialment a l'estiu, i és clau que veïns i visitants respectin les normes, així, la Policia Local posarà especial èmfasi en la campanya Posa-t'hi tu! aplicant tolerància zero.

La campanya vol conscienciar els conductors perquè no aparquin en passos de vianants, voreres i zones per a minusvàlids. La iniciativa compta amb la col•laboració d'ADIAM, l'Associació de Discapacitats de l'Alt Maresme.

El lema “Posa-t'hi tu” vol suggerir als conductors que es posin a la pell de l'altre, com és el cas d'una persona amb cadira de rodes que veu obstruït un pas de vianants per un vehicle.

L'inspector en cap de la Policia Local de Pineda, Carles Santacreu, assegura que queden barreres arquitectòniques, però que encara són més importants les barreres que posen les persones amb els seus vehicles.