El Mercat Compto amb Tú! recapta més de 1.500 euros per a fins solidaris

Caritas, Rebost Solidari i campanya de suport a Pol, han estat algunes de les entitats receptores de la recaptació

El 27 de juliol passat es va celebrar el Mercat Compto amb Tú! en el que les entitats pinetenques eren comminades a posar una parada amb productes de segona mà o d'elaboració pròpia per captar fons per d'altres entitats locals que tenen com a finalitat activitats destinades als col.lectius més desfavorits de la població.

Un total de 17 entitats i particulars es van apuntar a la iniciativa inclosa dins del Pla d'Acció pel Civisme i la recaptació va arribar als 1.562 euros que han tingut com a destinatàries entitats com Caritas, Rebost Solidari, Adiam, Amiga'm o campanyes solidàries com la de 'Una cadireta per la Sara' o 'Tots amb en Pol', que té com objectiu la recollida de fons per ajudar a pagar el tractament d'un nen de 13 mesos, veí de Pineda, que pateix paràlisi cerebral.

La Creu Roja va participar amb la recollida d'aliments que finalment destinarà al Rebost Solidari.

També van participar iniciatives com 'El Cobrellit Solidari' informant de la recollida de retalls de roba de cotó 20 x 20 cm, que serviran per confeccionar un cobrellit que se sortejarà per captar fons destinats a la Marató de TV3.