El Festival Arts d'Estiu arriba al seu equador amb gran èxit de públic

Pendents encara les actuacions estelars de Lax'n'Busto, Sara Baras i el grup Manel

Aquest divendres 9 d'agost actua Lax'n'Busto. El cicle d'actuacions organitzat pel Centre Cultural i Recreatiu i l'Ajuntament de Pineda de Mar, té programat encara les actuacions estelars de Sara Baras, el 15 d'agost, el grup Manel, el 23 d'agost i Toni Moog que clourà el cicle el dia 30 d'agost.

Les actuacions inclouen un segon escenari al pati del Sant Jordi, amb el nom de “Bars d'Estiu” on actuaran artistes i grups locals després del concert dels famosos. 

Arts d'Estiu va començar el 12 de juliol amb l'actuació de l'humorista i monologuista, Berto Romero. Han participat al festival d'enguany figures de renom com la cantant Nina, molt vinculada a Pineda, l'obra de teatre còmic 'Pararapapa' o el tribut a The Beatles, que el cap de setmana passat van interpretar amb un públic entusiasta els Abbey Road.

Aquest any, com a novetat, hi ha un segon escenari al pati del Sant Jordi, amb el nom de “Bars d'Estiu” on després del concert, i amb entrada lliure,hi ha actuacions d'artistes i grups locals i servei de bar. Les propostes són de gran diversitat, amb poesia, música, màgia, monòlegs o jazz. Entre els artistes destaquen Jordi Juli, Rocío Pinto, Màgia Borrell, David Verdaguer, Ramon Tartes, Enric Company i Jorge Palop.