Oberta la inscripció als II Cursos d'Estiu de la Fundació Eduardo Punset a Pineda de Mar

La 2a edició dels cursos tindrà dues jornades i se centrarà en les noves competències aplicades a l'educació i l'empresa

L'Ajuntament de Pineda de Mar, en col.laboració amb el Laboratori d'Aprenentatge Social i Emocional, i la Fundació Eduard Punset, organitzarà els dies 19 i 20 de setembre de 2013, la segona edició dels Cursos d'Estiu sobre Intel·ligència Emocional i Social.


Durant els últims anys, gràcies entre d’altres a la tasca divulgativa i pedagògica d'Eduard Punset, la intel·ligència emocional destaca com una de les competències personals i professionals més eficaces per a la dinamització d'empreses i organitzacions, i per a la millora de la salut, l'educació i la qualitat de vida de la societat.


En aquesta ocasió, els cursos tindran com a tema central "Les noves competències emocionals i socials aplicades a l'educació i l'empresa". Amb l'objectiu de potenciar la reflexió i la formació sobre aquestes competències, el curs s'estructura en dues jornades, on es combinen continguts teòrics i pràctiques basades en les metodologies més actuals en matèria d’intel·ligència emocional i social.


El primer dia, amb la participació d'Eduard i Elsa Punset, s'impartirà un programa comú a tots els participants, amb conceptes generals sobre intel·ligència emocional i social. El segon dia, s'impartiran dos cursos específics, un orientat als professionals de l'educació, i un altre dirigit a la gestió d'empreses i organitzacions.


Un programa amb objectius i aplicacions eminentment pràctics, que permetrà als assistents al curs:

  • - Conèixer i entendre els conceptes bàsics de la intel·ligència emocional en entorns professionals.
  • - Aplicar els últims coneixements sobre intel·ligència emocional i social en el camp de l’educació i l’empresa.
  •  -Desenvolupar competències emocionals i socials que els permetin millorar considerablement la seva pròpia motivació i la d'aquells amb què treballen.
  • - Augmentar la seva capacitat per liderar i dinamitzar projectes cooperatius.
     

Els cursos seran impartits per l'equip de professors del Laboratori d'Aprenentatge Social i Emocional, dirigit per Elsa Punset.

 

La informació i matrícula dels Cursos d'Estiu sobre Intel·ligència Emocional i Social estan disponibles a la web www.pinedademar.org/cursosfundacionpunset