Pineda de Mar inaugura la Ruta Verda

El Xino-Xano portarà ciutadans i turistes a fer activitats al Parc del Montnegre

L’Ajuntament de Pineda de Mar posarà en marxa aquest dissabte la Ruta Verda, una nova línia del servei de transport turístic de viatgers, Xino-Xano, que arribarà fins a l'entrada del Parc Natural Montnegre-Corredor, aon s'ha habilitat una parada davant l'aparcament de la Depuradora de l'Alt Maresme, al peu del Montpalau.

La nova línia del Xino-Xano, servei a càrrec de l'empresa Transports Pujol i Pujol S.L , farà un recorregut amb parades pel davant dels hotels i càmpings de Pineda de Mar, fins arribar a la nova parada a les portes del Montnegre. Allà hi haurà un punt d'informació de totes les activitats culturals, esportives i recreatives que diverses empreses oferiran, en format de paquets d'activitats i en un entorn privilegiat, als turistes, visitants i ciutadans, en general.

El pack aventura inclou muntar a cavall o poni, visita guiada a l'Aula d'Entorn Rural, senderisme i inflables. La durada de les activitats serà de tres hores amb un preu total de 25€. Altres packs i preus són els següents: Aula d'Entorn Rural i volta en carro (10€), Aula d'Entorn Rural i dos inflables (11€), Senderisme i tir amb arc (12€) i muntar a cavall i senderisme (15€).

Les empreses que ofereixen les activitats són Duaka Adventures, Hike&Bike, Can Riu Lodge&Horses i l'Aula d'Entorn Rural de la Fundació Privada Marpí. L'Ajuntament de Pineda ha editat un tríptic informatiu sobre la Ruta Verda i les activitats que s'ofereixen, que inclou informació sobre La Vall de La Riera de Pineda.

La regidoria de Comerç i Turisme i la regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Pineda de Mar han col·laborat, conjuntament amb Transports Pujol i les empreses participants, per posar en marxa la Ruta Verda, aquest estiu. L'acte d'inauguració serà aquest dissabte 22 de juny a les 10.30 a la parada situada a la Rambla de Catalunya, davant de l'hotel Paradís.