La Festa Major Petita torna per Sant Joan

La música i les tradicions protagonistes de la primera gran festa de l'any

Els actes previstos amb motiu de la festivitat de Sant Joan tindran lloc el proper cap de setmana.
El divendres 21 podrem gaudir del concert de música clàssica amb Mozart com a protagonista, a càrrec de l’orquestra Barroca Catalana i el Cor Aixa, a l’església parroquial de Santa Maria, a partir de dos quarts de nou del vespre.
L’endemà, dissabte 22, gran celebració del desè aniversari de ‘La Nit de les 4 ermites’, la caminada nocturna s’iniciarà a la plaça de Les Mèlies a partir de dos quarts de nou del vespre, inclou la presentació de l’opuscle editat amb motiu de l’aniversari, amb un recorregut pels aspectes històrics, religiosos i mediambientals que envolten les ermites de la població.
 El dia 23, abans de la revetlla de Sant Joan, els interessats podran gaudir d’un concert de música meditativa a l’antiga biblioteca de la plaça de Les Mèlies. Música arrelada  en la tradició de l’Índia i del Japó interpretada per Tokuko Nakamura, en veu i tambora i Carlos Guerra amb l’instrument anomenat bansuri.
Per Sant Joan, el dilluns 24, podrem gaudir de la tradicional Mostra de Coques Casolanes, que enguany arriba a la 28ª  edició, i que comptarà durant el sorteig amb l'animació dels actors i actrius del musical de l’estiu Dancing Queen, del CCR. A les sis de la tarda plantada de gegants, i a les set sardanes a la plaça de Les Mèlies. Per finalitzar els actes de la Festa Major petita, a partir de dos quarts de deu de la nit, el grup ‘El Túnel del Temps’ posarà la gresca amb el ball de Festa Major programat al Pati de Can Comas.