Poblenou trasllada la seva Festa Major a l'entorn dels carrers Cervantes i Rius i Taulet

Com a novetat, aquest any es fa la 'I Trobada de Feres', les figures i ninots populars símbols de cada colla de diables

 A partir d'aquest divendres i fins dilluns, dia de Sant Joan, Poblenou celebra la seva Festa Major. Les entitats de Poblenou, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Pineda, organitzen activitats per a totes les edats, revetlla, festa de l'escuma, havaneres i campionats. Cada nit hi haurà ball al recinte firal, al carrer Cervantes amb Rius i Taulet. Divendres es farà la festa dels 80, dissabte actuarà l'orquestra Taxman i diumenge es farà la Revetlla de Sant Joan amb l'orquestra Titànium.

Com a activitat més novedosa, aquest any es fa la I Trobada de Feres, les figures i ninots populars símbols de cada colla de diables. El dissabte 22, s'ha programat a la Plaça Nova una platada i ball de Feres de diverses poblacions del Maresme, per seguir amb una cercavila que es clourà amb una 'crema' símbolica que finalitzarà a la mateixa plaça.

El tret de sortida oficial de la festa serà el pregó, a càrrec de les Forces Infernals de Poblenou que aquest any celebra el 25è aniversari. Els actes acabaran dilluns, festivitat de Sant Joan Baptista, amb els focs a la Platja de Poblenou.

Organitza: AC Mare de Déu dels Dolors, AC Timbalers de l'Alt Maresme, AAVV Unió de Poblenou, AMPA Antoni Doltra, AMPA Montpalau, AMPA Poblenou, Asociación Pajaril, Casal d'Avis de Poblenou, Fundació Marpí i Peña Cadista. Amb la col.laboració de l'Ajuntament de Pineda, regidoria d'Activitats Populars i Barris.