Nit de l'Educació

Per primer any, l’Ajuntament de Pineda vol fer un reconeixement explícit i homenatjar a totes i a tots els que contribueixen al fet educatiu.

En la “Nit de l’Educació” de Pineda de Mar, volem posar en valor tots els projectes educadors que conviuen a Pineda, la major part a l'entorn educatiu però també molts d’ells de base associativa, i que són motiu d’orgull per al nostre municipi, pel seu esforç i per la seva contribució a la cohesió social.

En aquesta nit es premiaran 3 projectes educatius que s’hagin destacat per la promoció de valors, la sensibilitat per l’art i la cultura, l’ús de l’espai urbà com a espai educatiu, el sentiment de pertinença i el coneixement de Pineda o els servei a la comunitat a través dels programes d’aprenentatge servei.

Aquesta “Nit de l’Educació” se celebrarà al restaurant Mas Pi, amb un sopar i algunes animacions que confiem ens faran passar una bona vetllada. Us adjuntem el menú i el preu.

Tots els interessats en participar d’aquest sopar caldrà que feu les vostres reserves abans del dia 25 a la regidoria d’Educació:  93 7671560, extensions 154 i 155, o bé omplint el formulari electrònic que trobareu aquí.