El Centre d’Estudis d’Arqueologia celebra els 10 anys de la ‘Nit de les 4 ermites’

L’entitat presenta un opuscle amb aspectes de la història, del culte i de l’entorn natural de les ermites

El proper dissabte 22 de juny es farà la celebració dels 10 anys de la ‘Nit de les 4 Ermites’, una caminada que enllaça les ermites locals com a principal punt d’atracció. Amb motiu de l’aniversari,  el Centre d'Estudis d'Arqueologia ha elaborat un opuscle amb informació de la història i la tradició de les ermites a Catalunya, les pràctiques religioses que s’hi celebraven i també un estudi de la fauna i flora de l’entorn natural que trobaran els visitants de les ermites de Sant Antoni, Gràcia, Sant Jaume i Sant Rafael que tenim al terme municipal.

Entre les activitats programades per la celebració del 10è aniversari de la ruta nocturna, s’ha senyalitzat el recorregut amb rajoles que incorporen el logotip del Centre d’Estudis d’Arqueologia de l’Alt Maresme, a l’estil del Camí de Sant Jaume.  L'entitat ha fet una edició limitada de rajoles de ceràmica al preu de 5€.

La sortida d’aquesta desena convocatoria de ‘La Nit de les 4 Ermites’ serà aquest dissabte, a les 8 del vespre, des de la plaça de les Mèlies.