L'Escola Municipal de Música organitza la 1ª Guitarrada aquest dijous

Una cinquantena d'alumnes de les escoles de primària mostraran els coneixements apresos durant el curs en les activitats extraescolars de música

Més de cinquanta nens i nenes de les escoles de primària de la població i, iniciats per primer any en la música, formaran part de la 1a Guitarrada, una orquestra de guitarres creada arran de l'activitat que l'Escola Municipal de Música ha realitzat a totes les escoles pinedenques.

Els resultats obtinguts han estat molt ben rebuts per l'equip pedagògic del centre donat que s'ha fet arribar la música d'una forma planera i assequible a un alumnat molt extens que ha crescut en sensibilitat i coneixements.

A més de la guitarra s'han treballat també altres instruments com la trompeta o el saxo, els alumnes dels quals també han intervingut en les audicions 'moments musicals' del mes de maig a l'Escola Municipal de Música.

La Guitarrada es portarà a terme el proper 20 de juny, a les 18h, a l'Escola Sant Jordi, hi participaran alumnes de primer fins a sisè de primària.